FIRMAGAVER

Hvis du leder efter en gave - så er du kommet det helt rette sted. I Peter Beier Chokolade har vi mange gaveæsker og chokoladevarianter, som egner sig perfekt til gavebordet. Du kan vælge imellem de chokoladeæsker vi allerede har sammensat eller sammensætte dine egen chokoladefavoritter. Vi står altid til rådighed for at finde lige præcis den rigtige løsning for netop dig.

 

GAVEN ER EN DEL AF DIT BRAND

Gaver skal gives med omtanke, for de er med til at forme, hvad andre tænker om os. Peter Beier Chokolade er et signal om glæde, overskud og kompromisløs sans for kvalitet. Med tanke på modtageren naturligvis. Alt afhængig af antal er der næsten ubegrænsede muligheder for at individualisere og brande æskerne – vi bidrager gerne med idéer.

Hos Peter Beier Chokolade tilbyder vi en lang række muligheder for at få leveret specialudviklede gaver og virksomhedsprodukter.

I samarbejde med vores kunder udvikler vi helt særlige sortimenter og emballager og har således stor erfaring med levering af repræsentative, smagfulde og dedikerede løsninger og gaveæsker til enhver lejlighed og virksomhed.

Nyhed: Julekalendere med tryk både ind og udvendigt
• Individuelt design og kreative løsninger
 

Se også vores store udvalg af gaveæsker her

DET PRAKTISKE

Vi pakker, adresserer og sender chokoladen. Send en mail eller ring på telefon 49 17 00 26 for at lave en aftale.

Husk at bestille i god tid, især op til jul og påske.