INFO

Handelsbetingelser

Fragt
Deres indkøb vil blive sendt med GLS eller Post Danmark til den adresse, De angiver ved ordreafgivelse. Såfremt vi modtager Deres ordre inden kl. 12.00 på hverdage, vil De normalt modtage Deres varer indenfor 1-3 hverdage. Vi kan ikke levere i weekender eller på helligdage. Varer bestilt lørdage eller søndage, vil blive ekspederet næstkommende hverdag.

Bemærk at GLS ikke leverer i weekender og på helligdage.

Levering med GLS:
Prisen for forsendelser til Danmark er kr. 45.00
Frit leveret i Danmark ved ordrer over kr. 298,00.

Prisen på forsendelse til udlandet varierer efter destination:
kr. 230,00: Belgien, Tyskland, Holland og Luxembourg
kr. 250,00: Færøerne, Island, Norge, Spanien, Schweiz, Finland. Frankrig, Storbritannien, Østrig og Sverige

Levering med Post Danmark
kr. 510,00: Grønland, Canada, Australien & USA

Ved forsinkelser hos GLS eller Post Danmark kan Peter Beier Chokolade ikke drages til ansvar.
Leveringstiden til udlandet varierer og kan ses på GLS's  og Post Danmarks hjemmeside.

Særligt for forsendelser til Sverige og Norge:                                                                                                                                                                                                                                                                          Ved forsendelse med GLS til Sverige og Norge bliver pakken sendt direkte til en GLS pakkeshop. Her bliver den opbevaret i 10 dage. Afhentes pakken ikke inden for de 10 dage, sendes den retur til Peter Beier Chokolade. Ønsker De, at pakken skal gensendes, koster dette ny pakkeporto.

Leveringstid
Varer til Danmark leveres normalt inden for 1-3 hverdage.

Under Faktureringsadresse/Leveringsadresse beder vi om et mobilnummer på modtager, således at GLS i tilfælde af, at modtager ikke er hjemme, kan sende en SMS med afhentningssted.

Særligt for ordrer med flødeboller
For at sikre kvaliteten sendes alle bestillinger på flødeboller første tirsdag efter ordreafgivelse.
Bemærk venligst at for alle ordrer med flødeboller gælder, at hele ordren sendes med flødebollerne.

Fortrydelsesret
Bemærk venligst at der ikke er fortrydelsesret for køb af levnedsmidler. Dvs. returretten gælder kun Chokolatiersæt (varenr. 7000)

Fortrydelsesretten er 14 dage.
Ved ikke fordærvelige varer regnes fristen som udgangspunkt fra den dag, De har modtaget varen eller den første levering i hænde.
De har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før De har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail).

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne.
Leveres ordren af flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare.
Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal på utvetydig måde oplyse Peter Beier Chokolade A/S om, at du vil fortryde købet. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering.

Returnering
Når du har meddelt Peter Beier Chokolade A/S, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

Peter Beier Chokolade A/S
Ørsholt Gods
Ørsholtvej 35, Gurre
3000 Helsingør

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering med mindre andet er aftalt.
Bemærk venligst at vi ikke modtager varer sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter Peter Beier Chokolade A/S har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet.

Peter Beier Chokolade kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelse, hæfter du for varens værdiforringelse.

Købelovens mangelsregler kan benyttes.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere