INFO

Peter Beier Chokolade

Peter Beier chokolade er 100% danskejet familievirksomhed



Peter Beier er en anerkendt og hædret chocolatier uddannet i Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien.
Som 22-årig blev han udnævnt som chef for det navnkundige Magasin du Nord's chokoladeproduktion. Syv år senere, i 1996, besluttede han sig for at skabe sin egen produktion af chokolader af højeste kvalitet og stiftede virksomheden Peter Beier Chokolade.

Virksomhedens "state of the art"-produktionsfaciliteter ligger i dag på Ørsholt Gods nord for København.



VORES FILOSOFI


Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i buitikkerne. Vores chokolade er 100% håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods. 

Vi dyrker og anvender så vidt som muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen kakaoplantae i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter af kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. 


Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang

- Lidt for meget chokolade er lidt i orden...


ØRSHOLT GODS

Vores prisbelønnede og håndlavede chokolader fremstilles af vores entusiastiske og dygtige personale på Ørsholt Gods, som ligger i naturskønne omgivelser en halv times kørsel nord for København. 

Her på 130 hektar med søer, skov og mark dyrker vi vores egne æbler, pærer, kirsebær, blåbær, blommer, brombær, hindbær, vindruer, mandler, valnødder og hasselnødder, som alt sammen indgår i produktionen af vores lækre chokolader.

Endelig har vi på Ørsholt Gods vores eget uddannelsescenter bestående af undervisningslokale samt orangeri med kakaotræer fra vores plantage i den Dominikanske Republik. Uddannelsescenteret anvendes delt til uddannelse af eget personale og delt i forbinde med chokoladeforedrag, teambuildingkurser mm. Sidst men ikke mindst danner både orangeri og undervisningslokale rammen om vores populære chokoladekurser, hvor du for en dag kan få opfyldt drømmen om at blive din egen chocolatier.


 

 

 







Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere