Peter Beiers Chokoladekage

INGREDIENSER

Fremgangsmåde:

Smøret smeltes i en gryde, og den hakkede chokolade tilsættes. Rør rundt i massen indtil chokoladen er smeltet. Gryden tages af varmen, og sukkeret røres i. Lad massen køle lidt af inden æggene røres i lidt ad gangen. Til sidst vendes melet i. Bages i en rund springform (ca.22 cm i diameter), foret med bagepapir, i ca 25-30 min ved 180 grader varmluft. Kagen vil virke ubagt, men den vil sætte sig efter en dag i køleskabet. For at opnå en lækker og blød konsistens er det vigtigt, at kagen bages dagen før, den skal spises.Inden servering sigtes kakaopulver i et tyndt lag over kagen. Pynt evt. med Peter Beiers kakaonibs eller kakaopulver.

 

OBS! Melet kan udelades, hvis man ønsker en glutenfri udgave. Kagen bages blot et par minutter længere.