RUBY is

 

Det skal du bruge:

  • 500 ml. piskefløde
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • ca. 150 g. blandet blåbær, brombær og solbær
  • 1 spsk. sukker
  • 100 g. Ruby chokolade 
  • evt. blåbær dust fra mill&mortar

 

Sådan gør du:

Kog bærrene op i en gryde ved mellem varme. Når bærrene er kogt op blendes de kort med en stavblender. Lad de blendede bær køle af inden du arbejder videre med dem. Pisk nu fløden til flødeskum. Imens røres kondenseret mælk og vaniljesukker sammen. Vend flødeskum og kondenseret mælk sammen. Hæld nu dine bær i og rør til massen er jævn. Blandingen hældes nu i forme, ispinde bliver sat i og stilles på frys i mindst 3 timer. Når dine is er klar kan de nu overtrækkes med chokolade. Smelt ruby chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet, tages isen op af formene og dyppes i chokoladen. Drys nu blåbærstøv på dine is, og så er de klar til servering.

 

 

Tusind tak til Fillosophie for den lækre opskrift !