BLONDIE

Ingredienser

  • 200 g. smør

  • 300 stk. cacaofrugter (300 g.) Java hvid chokolade 28%

  • 3 æg

  • 175 g. sukker

  • 125 g. hvedemel

  • 0,25 tsk. salt

  • 100 g. mandler

  • revet appelsinskal af 1⁄2 økologisk appelsin

    Fremgangsmåde
    Smelt smørret i en gryde.
    Smelt 200g hvid chokolade i en skål over vandbad (de resterende 100 g. skal først bruges senere). Pisk æg, sukker, mel og salt sammen til en let og luftig konsistens i en skål. Vend smør og chokolade i dejen. Hak mandlerne og 100g hvid chokolade groft. Tilsæt mandler, chokolade og appelsin- skal til dejen.Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Hæld dejen i en form foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 30 min. Kagen skal føles lidt ubagt, for at den får den rigtige konsistens. Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle i formen. Kagen opbevares i køleskabet.