CUPCAKES

INGREDIENSER, 6-8 cupcakes 

  • 150 g. smør 
  • 0,5 dl. sødmælk 
  • 0,5 tsk. salt 
  • 100 stk. cacaofrugter (100 g.) Tanzania 75% chokolade 
  • 50 g. kakaonibs 
  • 2 stk. æg
  • 125 g. mel
  • 125 g. rørsukker
  • 1 tsk. bagepulver 1 stk. vaniljesukker

FROSTING
  • 4 stk. Pasteuriserede æggehvider

  • 160 g. sukker

  • 200 g. smør (blødt)

  • 300 stk. cacaofrugter (300 g.) Tanzania chokolade

KAGEDEJ
Æggene piskes let sammen i en skål.
De tørre ingredienser blandes sammen og røres i æggeblandingen. Smelt smørret og hæld i dejen.
100 gram mørk chokolade (70 %) smeltes med lidt mælk og røres i dejen. Hæld dejen i muffinforme. Bages i 15 min. ved 200 grader.

FROSTING
Æggehvider og sukker piskes over vandbad i ca. 3 minutter. De piskede hvider tages af vandbadet og piskes fortsat i ca. 8 minutter indtil massen er helt afkølet, herefter tilsættes blødt smør. Pisk grundigt.
Chokoladen smeltes/tempereres (se vejledning på side 5) og piskes i frostingen indtil 
den igen er helt ensartet.
Massen fyldes i sprøjtepose og kagerne pyntes med frostingen.
Pynt evt. med chokoladecirkler og finthakkede pistacienødder.