Peter Beier

 

 

 

PETER BEIER
Peter Beier er en anerkendt og hædret chocolatier uddannet i Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien. Som 22-årig blev han udnævnt som chef for det navnkundige Magasin du Nord's chokoladeproduktion. Syv år senere, i 1996, besluttede han sig for at skabe sin egen produktion af håndlavede chokolader af højeste kvalitet og stiftede virksomheden Peter Beier Chokolade.

 

 

Virksomhedens "state of the art"-produktionsfaciliteter ligger i dag på Ørsholt Gods nord for København.

 

 

FAMILIEVIRKSOMHED

Peter Beier Chokolade er en familievirksomhed. Vi startede virksomheden sammen i 1996 og har siden arbejdet side om side. Vi arbejder, hvor vi bor, og bor hvor vi arbejder. Alle i familien er involveret i en eller anden grad- om det er at drive virksomheden, arbejde i vores  butikker eller blot komme med nye ideer og inputs. Vores kærlighed for chokolade og for hinanden er, hvad der binder os sammen som familie og det der  driver vores livs værk - Peter Beier Chokolade. 

 

 

VORES FILOSOFI

Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "fra Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne. Vores chokolade er 100% håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods.

 

Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen plantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter kakao under den dominkanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. 

 

Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang.

 

 

ØRSHOLT GODS

Vores prisbelønnede og håndlavede chokolader fremstilles af vores entusiastiske og dygtige personale på Ørsholt Gods, som ligger i naturskønne omgivelser en halv times kørsel nord for København.

 

Her på 130 hektar med søer, skov og mark, dyrker vi vores egne æbler, pærer, kirsebær, blåbær, blommer, brombær, hindbær, mandler, valnødder og hasselnødder, som alt sammen indgår i produktionen af vores lækre håndlavede chokolader.

 

Endelig har vi på Ørsholt Gods vores eget uddannelsescenter bestående af undervisningslokaler samt orangeri med kakaotræer fra vores egen plantage i den Dominikanske Republik. Uddannelsescenteret anvendes delt til uddannelse af eget personale og dels i forbindelse med chokoladeforedrag, teambuilding kurser mm. Sidst men ikke mindst danner både orangeri og undervisningslokale rammen om vores populære chokoladekurser, hvor du for en dag, kan få opfyldt drømmen om at blive din egen chocolatier.