Ledige stillinger

Shop Manager søges til vores nye butik i Århus


Du har en unik mulighed for, at blive en del af én af Danmarks førende chokoladeproducenter. Vi har en klar ambition om at være de bedste indenfor kvalitet og service - og det er en livslang passion for os, at levere den allerbedste chokoladeoplevelse.
Det gør vi ved at give chokoladen den opmærksomhed, den fortjener og ved kun at bruge sporbare råvarer af den allerbedste kvalitet – alt sammen for smagens skyld!

Som shop manager/souschef vil du få medansvaret for den daglige ledelse og drift af butikken. Det er vigtigt, at du har stor interesse for salgsarbejde og er opsøgende i forhold til potentielle kunder.
Du skal være drevet af lysten til at yde den allerbedste service til vores kunder, skabe unikke kundeoplevelser samt være en rollemodel for de øvrige ansatte.
Din personlighed er lige så vigtig som dine faglige kvalifikationer og det er derfor afgørende, at du har et positivt sind og let til smil, er ambitiøs, selvkørende og har fokus på høj kvalitet og service.
Vi sørger naturligvis for grundig oplæring og tilbyder både intern og ekstern uddannelse, så du føler dig klædt ordentligt på til opgaven.

Som medarbejder er du en vigtig ambassadør for Peter Beier Chokolade, og vi forventer, at du vil give kunderne den absolut bedste service

 


Vi forestiller os at du:

 

- Har erhvervserfaring fra detailhandlen eller andet arbejde, hvor kundekontakt har indgået. Det er en fordel, men ikke et krav.

- Har lyst til at uddanne dig og videreudvikle dine kompetencer, så du kan tage det næste skridt i din karriere mod større ansvar og ledelse.

- Er udadvendt, initiativrig og kundeorienteret.

- Har et højt energiniveau og lægger vægt på at levere fortrinlige resultater hver dag, samtidig med at du har styr på detaljerne og kan prioritere dine opgaver.

- Kan udøve en service udover det sædvanlige og er optaget af det gode salg.

- Er ansvarsbevidst og stabil, har gode samarbejdsevner, men kan også arbejde selvstændigt.

 

Vi kan tilbyde:

 

- Gode muligheder for uddannelse, internt såvel som eksternt.

Et attraktivt job i en visionær familievirksomhed i stor vækst, hvilket giver gode muligheder for et videre karriereforløb.

- Gode medarbejderforhold samt personalegoder. 

- Et job, med en alsidig hverdag, hvor der i de større butikker også er chokolade lounge.

- Søde og hjælpsomme kolleger, der brænder for det de laver.

 


Ansøgning:
Vi behandler ansøgninger løbende.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

 

Send en motiveret ansøgning, vedlagt CV og billede til Retail Operations Manager Tina Pedersen på mail job@pbpersonale.dk

Mærk venligst din ansøgning i emnefelt med: Shop manager og dit navn


 Peter Beier Chokolade A/S er en dansk familievirksomhed funderet på ærlighed, klassisk service og en stor, kompromisløs kærlighed til chokolade.
Det er en livslang passion for os at levere den allerbedste chokoladeoplevelse.
Det gør vi ved at give chokoladen den opmærksomhed, som den fortjener, ved kun at bruge sporbare råvarer og ved at gøre os rigtig meget umage - for smagens skyld.